Снимка znamena-flagove.comСловенския премиер Янез Янша каза, че Словения преминава от понеделник

...
Снимка znamena-flagove.comСловенския премиер Янез Янша каза, че Словения преминава от понеделник
Коментари Харесай

Масово тестване за Ковид започва в Словения

Снимка znamena-flagove.com

Словенския министър председател Янез Янша сподели, че Словения минава от понеделник към всеобщо тестване на популацията за ковид, съобщи Хина.

Премиерът посочи, че то ще се прави посредством бързи антигенни проби и прикани хората да се тестват, с цел да се открият възможни асимптоматични случаи и епидемията да може да бъде по-ефективно овладяна, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Правителството на страната заяви, че от събота ще бъде позволен ски туризмът, само че посетителите ще би трябвало да разполагат с отрицателен тест за ковид. На граничните пунктове от на следващия ден ще се правят антигенни проби за искащите да влязат в Словения и да избегнат ограниченията за карантиниране.

Всеки, който идва в страната от " червени " зони, ще може да влезе без да се постанова карантина, само че единствено в случай че разполага с отрицателен тест от последните 24 часа.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР